Sports

Πόσο να τρέξετε αν δεν εκπαιδεύετε για έναν αγώνα

Γεια σας καθώς και ευτυχισμένη Τετάρτη!

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μιλήσαμε για σχέδια κατάρτισης μισού μαραθωνίου, ωστόσο τι γίνεται αν δεν εκπαιδεύετε για έναν αγώνα; Σήμερα μιλάμε για το τρέξιμο για γυμναστήριο.
Τα τελευταία μου βίντεο

Τι τρώω σε μια μέρα – Runner Edition
Τι έφαγα σε μια μέρα. Το ημερολόγιο τροφίμων από έναν δρομέα που δεν εκπαιδεύει επί του παρόντος για μαραθώνιο ή μισό μαραθώνιο. Πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο καθώς και σνακ και συμβουλές.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 14 λεπτών, 26 ​​δευτερολέπτων

Επόμενο
Τότε έφυγε – κριτική βιβλίων
04:20

Ζω
00:00
08:21
14:26

Πόσο πρέπει να τρέξετε; Ακριβώς πόσο συχνά; Ακριβώς πόσο γρήγορα; Ακριβώς πόσο μακριά; ακριβώς πώς τώρα καφέ αγελάδα;

Λοιπόν, ακριβώς πόσο / μακριά / γρήγορη εκτέλεση εξαρτάται από το:

α.) Παρουσιάστε ικανότητα

β.) Στόχοι

Πόσο αόριστο και πολιτικά σωστό για μένα να το δηλώσω

Τυχερός για σένα δεν είμαι στη διάθεση να είμαι ασαφής για τις σκέψεις μου για οτιδήποτε – τρέξιμο, νόμοι περί μετανάστευσης, δικαιώματα των γυναικών …

Έτσι, όταν έλαβα αυτή την ανησυχία, έβαλα ένα τραχύ σχέδιο κατάρτισης για να σας δώσω μια ιδέα για το πόσο πολύ θα τρέξετε:

Έχω δουλέψει από το να μην τρέξω για να κάνω 4-5 μίλια 4 ημέρες την εβδομάδα συν δύο ημέρες κυκλώματος. Καταλαβαίνετε αν είναι εντάξει να τρέχετε τις ίδιες αποστάσεις κάθε φορά; Δεν μπορώ να ανακαλύψω κανένα είδος πληροφοριών σχετικά με αυτό. Αναρωτιέμαι αν η απαίτηση να το καλέσω κάποια μέρα, καθώς και να περάσει περισσότερο τουλάχιστον κάποια μέρα την εβδομάδα; Καταλαβαίνω ότι προτείνεται να ενισχύσετε μόνο τα χιλιόμετρα κατά 10 τοις εκατό την εβδομάδα. Ποιο είναι ακριβώς το πώς ανέπτυξα τα μίλια μου από το 0. Οποιοσδήποτε τύπος πληροφοριών θα εκτιμηθεί. Δεν θέλω κανένα είδος τραυματισμών! Θέλω να καταλάβω την ασφαλέστερη μέθοδο για να συνεχίσω να τρέχει.

Ευχαριστώ,

Πρώτον, πιστεύω ότι αν δεν εκπαιδεύετε για έναν αγώνα είναι μια μεγάλη ιδέα να αλλάξετε το καρδιο σας. Έτσι, αυτό το σχέδιο δηλώνει ότι «τρέχει», ωστόσο, διστάσετε να χρησιμοποιήσετε το καρδιο της επιλογής σας. Τρέχω από τότε που προσπαθώ να μείνω σε λειτουργία, ωστόσο θα πρότεινα να κάνω άλλες εξελίξεις καρδιο για να αποτρέψω τον τραυματισμό/καύση.

Επιλέγετε το καρδιο, απλά όχι το Bacardio

Σε απάντηση στο “Καταλαβαίνετε αν είναι μια μεγάλη ιδέα να τρέχετε τις ίδιες ακριβώς αποστάσεις κάθε φορά;”

Δεν είναι φτωχό per se, ωστόσο δεν είναι καλό. Κάνοντας ένα ή δύο σταθερά καθορίστε τις διαδρομές καθώς και ένα διάστημα ή το λόφο είναι μια πολύ καλύτερη ιδέα, τότε να κάνετε το ίδιο ακριβώς πράγμα κάθε φορά.

Και προσπαθήστε να το αλλάξετε κάθε λίγες εβδομάδες. Έτσι, κάνοντας ένα βήμα πίσω στην εκπαίδευση ή/και την αύξηση του χρόνου, καθώς και η ένταση των προπονήσεων σας είναι μια μεγάλη ιδέα. Κρατάει το σώμα σας καθώς και το μυαλό από το να πέσει σε μια διαδρομή. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κάτι τόσο απλό όσο η κλίση της κλίσης ή του σπριντ σε ένα κουτί αλληλογραφίας κάθε τώρα όσο και τότε.

Όπως συμβαίνει με οποιοδήποτε είδος φυσικής κατάστασης ή τρέχοντος σχεδίου – αν αισθάνεστε ότι απαιτείτε μια επιπλέον ημέρα ανάπαυσης, πάρτε το! Όταν βρίσκεστε σε μια θέση όπου αυτό είναι τόσο απλό – πιέστε το! Σπρώξτε το γνήσιο καλό. Λάβετε υπόψη σας για να αξιολογήσετε πού είστε καθώς και να ενισχύσετε το πρόβλημα / απόσταση κάθε έξι έως οκτώ εβδομάδες περίπου.

Συνήθως παίρνω 2 ημέρες μακριά από το τρέξιμο μια εβδομάδα καθώς και μια συνολική ημέρα ανάπαυσης. Εάν επιθυμούσατε να προσθέσετε κάποια επιπλέον καρδιο σε μία από τις ημέρες της αντοχής που λειτουργεί επίσης.

Σήμερα το πρωί έκανα 4 μίλια καθώς και το 6ο εβδομαδιαίο πακέτο του Jillian για πρώτη φορά. Δεν μπερδεύει. Επίσης, έκανα αυτή την τεχνική κλιματιστικού, όπου έβαλα τα μαλλιά μου με ένα μεγάλο κλιματιστικό, το τυλιγμένο σε ένα κουλούρι καθώς και το άφησα μέσα για 4 μίλια ή 45 λεπτά. Run.rinse.repeat.

Ναι, που αντιπροσωπεύει για το Englewood, FL σήμερα! τι τι. Επιθυμώ ότι ήμουν εκεί τώρα…

Ερώτηση: Ποιος είναι ο προτιμώμενος τύπος καρδιο αυτήν την εβδομάδα;

Αποποίηση ευθυνών: Επιθεωρήστε το γιατρό σας, τον θεραπευτή καθώς και τη γυναίκα των νυχιών πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε είδος νέου σχεδίου φυσικής κατάστασης ή σχεδίου διατροφής.

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

3Save

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

3
Καρφίτσα

Μερίδιο

Τιτίβισμα

Μερίδιο

Ταχυδρομείο

Μερίδιο

κρατώ τον Going με αυτά:

Ακριβώς πόσο καιρό θα πρέπει να είναι η μακροπρόθεσμη σας εκτέλεση, καθώς και τα καλύτερα Q & A κινηματογραφικά Q & A

Ακριβώς πόσο καιρό θα πρέπει να είναι η μακροπρόθεσμη σας εκτέλεση, καθώς και τα καλύτερα Q & A κινηματογραφικά Q & A

Ακριβώς πόσο καιρό θα πρέπει να είναι η μακροπρόθεσμη πορεία σας για μισό μαραθώνιο; Το συγκρότημα Sydrome – ακριβώς πόσο καιρό απογειώσατε από το τρέξιμο; Rrca coa

Εκτελέστε τη δυσκολία φόρου Εβδομάδα 1 – online Q & A

Εκτελέστε τη δυσκολία φόρου Εβδομάδα 1 – online Q & A

Εκτελέστε τη δυσκολία σε σχήμα σε απευθείας σύνδεση Facebook Q & A Session. Εβδομάδα 1 ανησυχίες σχετικά με το τρέξιμο καθώς και την απώλεια βάρους. Κατάρτιση καρδιακού ρυθμού και

Ο τελικός κατάλογος των στόχων που τρέχει για το νέο έτος

Ο τελικός κατάλογος των στόχων που τρέχει για το νέο έτος

Η τελική λίστα των στόχων που τρέχει για το 2022. Πρωτοχρονιά Έξοδος Γκολφ δωρεάν οδηγός για να ρυθμίσετε τους καλύτερους στόχους σας ακόμα!

Ακριβώς πώς να κάνετε τη δυσκολία ταχύτητας Sept για να τρέξετε πιο γρήγορα

Ακριβώς πώς να κάνετε τη δυσκολία ταχύτητας Sept για να τρέξετε πιο γρήγορα

Τρέχοντας δυσκολία για να φτάσετε γρηγορότερα. Ακριβώς πώς να τρέξετε πιο γρήγορα με την πρόκληση ταχύτητας αυτού του μήνα! Τρία βήματα για να τρέξετε γρηγορότερα

Ακριβώς πώς να κάνετε τη δυσκολία ταχύτητας Sept για να τρέξετε πιο γρήγορα

Ακριβώς πώς να κάνετε τη δυσκολία ταχύτητας Sept για να τρέξετε πιο γρήγορα

Εκτελέστε πιο γρήγορα με την πρόκληση ταχύτητας του Σεπτεμβρίου. Αποκτήστε το ημερολόγιο που τρέχει καθώς και μαζί μας! Ακριβώς πώς να κάνετε την ταχύτητα του Σεπτεμβρίου

Τρέξιμο για ημερολόγιο φυσικής κατάστασης – Σεπτέμβριος 2020

Τρέξιμο για ημερολόγιο φυσικής κατάστασης – Σεπτέμβριος 2020

Τρέξιμο Σχέδιο Σεπτεμβρίου Ημερολόγιο δωρεάν εκτυπώσιμη. Το ημερολόγιο προπόνησης Runner με 3 διαδρομές καθώς και 2 ημέρες κατάρτισης αντοχής

⚡ από το ShareaHolic

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *