Sports

Οι καλύτερες συμβουλές για το σχέδιο διατροφής ποτέ και ισχύουν για όλους

γεια! Έχω δύο πράγματα που πρέπει να μοιραστώ σήμερα: 1.) Οι καλύτερες συμβουλές για το σχέδιο διατροφής που άκουσα πάντα – και ισχύει για όλους. 2.) Το περίεργο πράγμα που κάνω κάθε πρωί.

Πρώτον, το περίεργο πράγμα μου. Λοιπόν, έχω πολλά περίεργα πράγματα, αλλά εδώ είναι ένα παράδειγμα:
Τα πιο πρόσφατα βίντεο μου

Πριν αναθεωρήσουμε τους ξένους
Πριν ήμασταν ξένοι από την Renee Carlino Book Review.
Γρήγορες σκέψεις και προτάσεις για ηχητικά βιβλία. Η ιστορία, ο αφηγητής, η αξιολόγηση και πολλά άλλα για τη μεγάλη σειρά ακρόασης.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 9 λεπτών, 42 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Η τρέχουσα ιδέα παραμένει υγιής κατά τη διάρκεια της επιδημίας Covid19
02:25

Ζω
00:00
08:21
09:42

Κάθε πρωί ξυπνάω, αλλάζω σε τρέξιμο ρούχα, φτιάχνω παγωμένο καφέ και έπειτα καταλήξαμε στον καναπέ και επιθεωρώ το Instagram.

Δεν καταλαβαίνω γιατί ή όταν άρχισα να το κάνω αυτό, αλλά είναι το πράγμα μου. Πιστεύω ότι αισθάνεται υπέροχα, γι ‘αυτό είμαι κάπως τεντωμένο; Παρατηρήστε ότι σήμερα ο Βέγκας αφορούσε να καθίσει δίπλα μου για το πρωινό μου τελετουργικό…

Έβρεχε και πάλι εδώ σήμερα το πρωί! Ακριβώς πόσο περίεργο είναι αυτό; Μόνο βροχές τις Δευτέρες υποθέτω.

Ο Βέγκας βγήκε έξω στη βροχή, οπότε όταν επέστρεψε, προσποιούσα ότι έβαλα πολύ περισσότερο φαγητό στο μπολ του και έβαλα μια πετσέτα κάτω, έτσι θα σταθεί πάνω του και θα στεγνώσει τα πόδια του με αυτόν τον τρόπο. Lazy Concept για τη νίκη.

Περίμενε. Έχω κατά νου ένα άλλο περίεργο πράγμα που έκανα!

Δεν το έχω κάνει ποτέ πριν, πίστευα ότι πρέπει να τεκμηριωθεί. Χρησιμοποίησα βάρη αστραγάλου και βραχίονα για να καθαρίσω χθες. Σκέφτηκα ότι ήταν μια μέρα ανάπαυσης και αυτή θα ήταν η κατάρτιση της αντοχής μου. Κεραία.

Εντάξει τώρα για τις καλύτερες συμβουλές για το σχέδιο διατροφής ….

Την άλλη μέρα άκουσα ένα τρέχον podcast. Το επεισόδιο αφορούσε τη διατροφή και υπήρχε ένας γιατρός που μιλούσε για διαφορετικές δίαιτες και ακριβώς πώς οι άνθρωποι τρώνε ή δεν τρώνε ορισμένα τρόφιμα.

Είπε, “Πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν παίρνετε συμβουλές από νέους υγιείς επαγγελματίες φυσικής φυσικής κατάστασης, πιθανότατα θα ήταν ωραία ανεξάρτητα από το τι έκαναν”.

Ναί. Αυτή είναι μια τόσο μεγάλη συμβουλή που σταμάτησα στα μέσα του και το έκανα να το περάσω.

Όλοι ελέγξαμε τα blogs ή ακούμε podcasts ή απολαμβάνουμε βίντεο στο YouTube όπου οι άνθρωποι ορκίζονται ότι η κοπή όλων των κόκκων άλλαξε τη ζωή τους ή ακριβώς πώς τρώει ένα σχέδιο διατροφής 70% πρωτεΐνης ή λίπους ή οτιδήποτε τους έκανε να αισθάνονται καλύτερα από ποτέ. Αλλά πολλές φορές αυτές οι συμβουλές προέρχονται από ανθρώπους που καταναλώνονται με την υγεία και την ευεξία και τη φυσική τους ικανότητα (και κοστίζουν πολλά χρήματα και χρόνο σε αυτά τα πράγματα), νέοι και υγιείς ή έχουν πρόβλημα υγείας και ευεξίας που doesn Δεν ισχύει για εσάς. Κάποιος μπορεί να ελέγξει αυτό το άρθρο και να ανακαλύψει τι απαιτούν να κάνουν για να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία και τον τρόπο ζωής τους.

Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για την υγεία και την ευεξία σας είναι να ακούσετε το σώμα σας, να κατανοήσετε το σώμα σας και να το αντιμετωπίσετε ανάλογα. Και πραγματικά παίρνετε όλες τις πληροφορίες που ακούτε για φαγητό/γυμναστήριο/διατροφή/συμπληρώματα και επεξεργαστείτε με τυπική αίσθηση.

Παραδείγματα: Εάν αισθάνεστε καλύτερα μετά την κοπή γαλακτοκομικών προϊόντων – αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι το γαλακτοκομείο που τρώγατε ήταν παγωτό και ότι το υψηλό σύνθετο ζάχαρης/υψηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά/γαλακτοκομικά δεν είναι κατάλληλη για να σας κάνει να αισθάνεστε υπέροχα; Ή αν κόψετε τη γλουτένη που μπορεί να δείξει ότι τα κροτίδες των ζώων που τρώτε από τη χούφτα στις 3μμ είναι τώρα εκτός ορίων και χάσατε μερικά κιλά εξαιτίας αυτού.

Είχα έναν δύσκολο χρόνο να ανακαλύψω για το τι πρέπει να φάω και τι δεν πρέπει να τρώω με τα θέματα του θυρεοειδούς μου. Πολλοί άνθρωποι με υποθυρεοειδές έχουν το Hashimoto’s. Δεν το κάνω. Έχω απλώς χαμηλό θυρεοειδή και πιθανότατα ένα υποτονικό μεταβολισμό για να το επιλέξω. Αλλά τα άτομα με το Hashimoto έχουν ορισμένους περιορισμούς του σχεδίου διατροφής που πίστευα ότι με συνήθιζε. Μετά από μια μεγάλη ερευνητική μελέτη δεν είμαι σίγουρος αν πραγματικά κάνουν. Έτσι, είναι πίσω στο σχέδιο. Αλλά το πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι δεν πρέπει να συμμορφώνεται τυχαία με ένα συγκεκριμένο σχέδιο διατροφής μόνο και μόνο επειδή κάποιος άλλος ορκίστηκε ότι τους βοήθησε.

Εσυ. Είμαστε όλοι διαφορετικοί και οι ανάγκες και οι προτιμήσεις μας είναι διαφορετικές. Κάνετε ό, τι είναι καλύτερο για το σώμα και το μυαλό σας.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. – Δεν έχω κατά νου τι podcast ήταν και έχω σαν 102 από αυτούς στη ροή μου, γι ‘αυτό θα προσπαθήσω να το καταλάβω για να μοιραστώ όταν έχω 22 ώρες για να το εξετάσω.

Ερώτηση: Τι σας αρέσει περισσότερο: Blogs – Podcasts – Βίντεο;

Στείλτε μου το βιβλίο εργασίας

Σηλή

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι!

1
Καρφίτσα

Μερίδιο

Τιτίβισμα

ΜερίδιοΤαχυδρομείο

Μερίδιο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *